Az összes cikk

Ki ne szeretne egy kád forró vízbe elnyúlni, pihenni és élvezni a békét. Esetleg egy meditációs zenét hallgatni, könyvet olvasni a fürdőzés közben...hmmm. Milyen jó is ez.
Tudom, tudom...nekem sincs rá túl sokszor időm, de néha amikor esetleg mégis akkor egy szuper illat is társul mellém a kádba. Teszek egy illatos fürdőbombát is a vízbe, aminek az...

A D-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik a légzőszervek egészségében, segíti az egészséged immunrendszer erősítését, támogatja a hangulatot, a hormonszabályozást, a csontnövekedést, az egészséges izmokat és a kalcium egyensúlyt. Ez az oldható tabletta szerves citromfű kivonattal és természetes zuzmóból, lime olajból és Melissa növényi olajból...

3 Wise Men

2021.02.23

A 3 Wise Men (a három bölcs) keverék elősegíti a tisztelet és a lelki tudatosság érzését, kombinálva a terápiás minőségű illóolajakat, amelyek megnyitják tudatalattit. Sokan ajándéknak tekintik, fokozza az érzelmi egyensúlyt, mivel megnyugtatja és felemeli a szívet.

Abundance

2021.02.23

Az Abundance keverék azért jött létre, hogy fokozza a minket körülvevő harmonikus energia mező frekvenciáját. Ez a magasabb frekvencia létrehozza az úgynevezett "vonzás törvényét", amely azokra a dolgokra utal, amelyeket vonzunk magunkhoz. Az Abundance (bőség) rengeteg lehetőséget nyit meg előttünk.

Acceptance

2021.02.23

Az Acceptance olyan olajokkal stimulálja az elmét amelyek kifejezetten kevertek, hogy elősegítsék önmagunk és mások elfogadásának érzését, tekintet nélkül az akadályokra. Ez a keverék segít a halogatás és a tagadás legyőzésében.

AromaEase

2021.02.23

Az AromaEase hűvös,mentolos illata és nagyhatású illóolaj alkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek. Vigye fel a nyakára és a mellkasára, vagy diffundálja autóban utazás közben, hogy megnyugtató aromát nyújtson.

Aroma Life

2021.02.23

Az Aroma Life egyesíti az ylang ylang harmonizáló hatásait, erősítő olajokkal. Az élettől lüktető keverék energiával tölt fel. Leginkább szívenergiaként alkalmazható.

Aroma Siez

2021.02.23

Az Aroma Siez egy pihentető keverék, amely kiválóan alkalmas az élet apró kellemetlenségeinek helyreállítására. Jól alkalmazható edzés, vagy egy hajtós nap végén. A fej, a nyak és a fáradt lábak esetén is enyhülést hoz.

Az Australian Kuranya számos, fantasztikus növényből nyert olajat tartalmaz, amelyek őshonosak Ausztráliában. A keverék neve "Kuranya", melyet az ausztrál őslakosok használnak a szivárvány kifejezésre. Mert az olajok harmóniája valami szebbet hoz létre, mint külön-külön.

Awaken

2021.02.23

Az Awaken öt másik illóolaj keverék inspiráló kombinációja, amely elősegíti a belső tudatosság és az ébredés előidézését. Önmagunk valódi megértése az első lépés a sikeres változások felé. A keverék segítségével megtehetjük az első lépést a pozitív változások felé.

Believe

2021.02.22

A Believe keverék Idaho Balsam Fir (balzsam fenyő) és Frankincense (tömjén) illóolajokat tartalmaz, amelyek ösztönözhetik az erő és a hit érzését. Ez a keverék segít a magasabb szintű tudatosság felé haladni. Amint képes túljutni az érzelmi kudarcokon és akadályokon, képes lesz elérni valódi, korlátlan lehetőségeit. Ösztönzi az áttekinthetőséget és...

Brain Power

2021.02.22

A Brain Power segít a fizikai energiát mentális energiába irányítani. Növeli a mentális potenciált és kitisztítja, a hosszú távú használat pedig késlelteti az öregedési folyamatokat. A keveréket alkotó olajok közt többen is magas a szeszkviterpén-vegyületek mennyisége, amelyek növelik az agyalapi mirigy és a hipotalamusz aktivitását, ezáltal...

A Young Living több mint két évtizede jelenti, az illóolajok minőségének, tisztaságának és hatékonyságának mércéjét. Ennek a megünneplésére hozta létre a Bould Your Dreams keveréket. Ez az egyedülálló és erőteljes illóolaj jelentős olajokat tartalmaz, amelyek kiemelik ezt a 20 esztendős múltat, és melynek segítségével, mély és erőteljes...

Citrus Fresh

2021.02.16

A Citrus Fresh egy pihentető, nyugtató keverék, amelyet gyermekek és felnőttek egyaránt szeretnek. az erőteljes antioxidáns d-limonénben gazdag, támogatja az immunrendszert és az általános egészséget, miközben a jólét, a kreativitás és az öröm érzését kelti. Légtisztítóként is működik.

Clarity

2021.02.16

A Cality elősegíti a tiszta elmét és az éberséget. Serkentő olajokat tartalmaz, beleértve a borsmentát, a rozmaringot, amelyeket évek óta használnak a mentális élesség elősegítésére. Az áttekinthetőség segíthet a mentális éberség vagy ébrenlét elősegítésében is , amikor fáradtságot vagy álmosságot tapasztal.

Common Sense

2021.02.16

a Common Sense illóolaj a Young Living illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amely a racionális döntéshozatali képességek fokozására szolgál, ami fokozott nyugalomhoz, célokhoz és bőséghez vezet.

Cool Azul

2021.02.16

A Cool Azul egy szabadalmaztatott illóolaj keverék, amely ötvözi a Young Living, exkluzív Dorado azul , oregano valamint borsmenta és más frissítő illatú olajokat. Alkalamzza ezt a keveréket helyileg a fizikai tevékenységek előtt, alatt és után, hogy élvezhesse egyedülállóan hűsítő érzést.

Dragon Time

2021.02.16

A Dragon Time nyugtató és illóolajok keveréke, beleértve a zsályát, amely természetes fitoösztrogéneket tartalmaz - tökéletes választás a női érzelmekhez különleges időszakokban és szükségletek esetén. Kiegyensúlyozó tulajdonságai miatt tökéletes választás a normális, egészséges érzelmek támogatásához a női havi ciklus során. A Dragon Time ajánlott...

Dream Catcher

2021.02.16

A Dream Catcher egy egzotikus aroma, amelyet az álmodozás és a vizualizáció folyamatának fokozására fejlesztettek ki. Az álmaid megtartásának képessége - pozitív álmok, amelyek érzelmileg és lelkileg is előrébb visznek - segíthet vágyaid megvalósításához és a kiteljesedés útján maradni. Ez a keverék védelmet nyújt a negatív álmok ellen is.