3 Wise Men

2021.02.23

A 3 Wise Men (a három bölcs) keverék elősegíti a tisztelet és a lelki tudatosság érzését, kombinálva a terápiás minőségű illóolajakat, amelyek megnyitják tudatalattit. Sokan ajándéknak tekintik, fokozza az érzelmi egyensúlyt, mivel megnyugtatja és felemeli a szívet.

Abundance

2021.02.23

Az Abundance keverék azért jött létre, hogy fokozza a minket körülvevő harmonikus energia mező frekvenciáját. Ez a magasabb frekvencia létrehozza az úgynevezett "vonzás törvényét", amely azokra a dolgokra utal, amelyeket vonzunk magunkhoz. Az Abundance (bőség) rengeteg lehetőséget nyit meg előttünk.

Acceptance

2021.02.23

Az Acceptance olyan olajokkal stimulálja az elmét amelyek kifejezetten kevertek, hogy elősegítsék önmagunk és mások elfogadásának érzését, tekintet nélkül az akadályokra. Ez a keverék segít a halogatás és a tagadás legyőzésében.

AromaEase

2021.02.23

Az AromaEase hűvös,mentolos illata és nagyhatású illóolaj alkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek. Vigye fel a nyakára és a mellkasára, vagy diffundálja autóban utazás közben, hogy megnyugtató aromát nyújtson.

Aroma Life

2021.02.23

Az Aroma Life egyesíti az ylang ylang harmonizáló hatásait, erősítő olajokkal. Az élettől lüktető keverék energiával tölt fel. Leginkább szívenergiaként alkalmazható.

Aroma Siez

2021.02.23

Az Aroma Siez egy pihentető keverék, amely kiválóan alkalmas az élet apró kellemetlenségeinek helyreállítására. Jól alkalmazható edzés, vagy egy hajtós nap végén. A fej, a nyak és a fáradt lábak esetén is enyhülést hoz.

Az Australian Kuranya számos, fantasztikus növényből nyert olajat tartalmaz, amelyek őshonosak Ausztráliában. A keverék neve "Kuranya", melyet az ausztrál őslakosok használnak a szivárvány kifejezésre. Mert az olajok harmóniája valami szebbet hoz létre, mint külön-külön.

Awaken

2021.02.23

Az Awaken öt másik illóolaj keverék inspiráló kombinációja, amely elősegíti a belső tudatosság és az ébredés előidézését. Önmagunk valódi megértése az első lépés a sikeres változások felé. A keverék segítségével megtehetjük az első lépést a pozitív változások felé.