A Young Livingről

2020.06.20

A Young Living céget Gary Young alapította 1993-ban. Ekkorra felfedezte az illóolajok elképesztő erejét,de a piacon lévő olajok minősége ingadozó volt, nem tudta kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Tudta, hogy a tiszta illóolajok látványos eredményt képesek produkálni, de az elérhető olajok a vegyi módosítás, hamisítások miatt nem hozták a várt eredményt, sőt ártalmasak voltak.

Ez  a cég, mindezt megváltoztatta. Gary egyre több farmot hozott létre szerte a világon, elkezdte termeszteni a levendulát, borsmentát, orvosi citromfűt, muskotályzsályát és sok más gyógynövényt. A tiszta illóolajok iránti egyre növekvő igény kielégítésére a Young Living létrehozta a legnagyobb és legfejlettebb lepároló üzemet az illóolajok előállításához. A Young Living Therapeutic Grade (gyógyászati) normája őrzi a természetes illóolajok tisztaságát.

Mára a Young Living világszinten vezetővé vált az illóolajok és wellness-megoldások terén. Központja Amerikában, a Utah állambeli Lehiben található, de vannak irodái Kanadában, Ausztráliában, Szingapúrban, Japánban és Európában is, a világ különböző tájain, pedig farmjai. A Young Living hű marad Gary Young eredeti látásához: 
" Szilárdan elköteleztük magunkat az illóolajok tisztasága mellett, ezzel milliókat ösztönöztünk arra, hogy megtapasztalják, milyen ajándékokat nyújt a természet a testi-lelki harmónia terén, hogy Young Living forgalmazókként jólétben éljenek, és hogy felfedezzék az életre szóló átformálódás új lehetőségeit."

A független termékforgalmazók ellátogathatnak bármelyik Young Living farmra, és személyesen is meggyőződhetnek a Young Living gyógyászati normájáról és seed-to-seal (magtól a csomagolásig) eljárásáról.