Abundance

2021.02.23

Az Abundance keverék azért jött létre, hogy fokozza a minket körülvevő harmonikus energia mező frekvenciáját. Ez a magasabb frekvencia létrehozza az úgynevezett  "vonzás törvényét", amely azokra a dolgokra utal, amelyeket vonzunk magunkhoz. Az Abundance (bőség) rengeteg lehetőséget nyit meg előttünk.

Az Abundance keverék 8 illóolajból áll.

1. Orange: enyhíti a szorongást, nyugalmat és biztonság érzetet biztosít

2. Clove: elősegítheti a mentális kimerültség és fáradtság leküzdését.

3. Cinnamon Bark: ha lelkedben feszültség van, vagy nem tudsz az adott feladatra koncentrálni, akkor megfelelő társad lehet. Jó kedvvel tölthet el és feloldja a lelkedben rejlő feszültséget.

4. Frankincense: nyugtatja és felszabadítja az elmét, és segíti a szellemi frissesség helyreállítását. Immunerősítésre, antidepresszánsként, idegnyugtatóként használják. Segíti a stressz és a negatív érzelmek csökkenését

5. Ginger: több különböző pozitív hatást fejt ki az emberi testben és így számos betegség kezelésében rendkívül hatékonynak bizonyul. Görcsoldó, hányingercsökkentő, gombaölő, antibakteriális, fertőtlenítő és köhögéscsillapító hatású

6. Black Spruce: Tökéletes egy alvás kombinációhoz, szuper nyugtató hatása lehet a nap végén

7. Patchouli: enyhíti a szorongást, depressziót

8. Myrrh: fertőtlenítő, gombaölő, összehúzó, nyákoldó hatású. Használhatjuk gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra hormonszint beállításához is.