Blue Tansy

2020.10.15

Blue Tansy vagyis a kék varádics. Csodálatosan kék színű ami a kamazulén tartalma miatt van. a kamazulén hatóanyagot csak akkor lehet előállítani, ha bizonyos növényeket egy pontos desztillációs folyamat során lepárolnak. A Blue Tansy az egyetlen növény, amely tartalmazza ezt a nagyon keresett hatóanyagot. (3-6% kamazulént tartalmaz). magával ragadó illattal és tisztító, nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. 

1. Páratlan megkönnyebbülést jelent sok ember számára, akik a szezonális pollenallergia miatt szenvednek.Elősegíti a légutak megnyitását,könnyebb és kényelmesebb légzést biztosít.
2. Nyugtatja a bőrt. A bőrápolási rutinunkba beépítve, hozzájárul a bőrpír és- irritáció csökkentéséhez, miközben elősegíti az egészséges bőr megjelenését.(Arcápoláshoz 1%-os hígítás javasolt). Kiválóan alkalmas száraz és érzékeny bőrre is.
3. Fájdalom csillapító és gyulladáscsökkentő hatású. A kamazulén nem csak a kék színéről ismert, hanem arról is, hogy csökkenti a gyulladással járó kellemetlenségeket.megkönnyebbülést jelenthet az izmok és ízületek túlterheltsége esetén.
4. Egész évben támogatja az önértékelést, a magabiztosságot és a lelkesedést.Segít azoknak akik halogatnak, ellenállnak a változásnak és a belső hang útmutatásának. segít elengedni az aggódást, félelmet, idegességet, a felgyülemlett feszültséget. arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe a saját életed irányítását és meg tudd tenni a szükséges változásokat.