Cinnamon Bark

2020.10.15

A fahéj illat mindig is nagy kedvencem volt. Régebben, amikor beköszöntött a tél illatgyertyát használtam (nem sűrűn),általában fahéjas illatot vásároltam. Természetesen az illóolajok közül sem maradhatott ki.Az illóolaj, ami nem csak a tél kedvence.A fahéj illóolajat bátran használhatod egész évben, hiszen számos pozitív hatással lehet rád.Ha lelkedben feszültség van, vagy nem tudsz az adott feladatra koncentrálni, akkor megfelelő társad lehet.A kéregből, és a növényi részekből kinyert fahéj illóolaj hatásos lehet bőrfertőzések esetén, és megfázáskor is.Illata jó kedvvel tölthet el, és feloldja a lelkedben rejlő feszültséget.A kozmetikai ipar előszeretettel alkalmazza, mivel bőrfiatalító hatással rendelkezik.A Cinnamon bark illóolaj illata fűszeres és édes.

A Cinnamon Bark illóolaj terápiás hatásai:

1. Szívproblémákra: A fahéj kéreg illóolaj felhasználása nagyszerű módja a szív egészségének fokozásához.

2. Agyi funkciók javítása: Fokozhatja az agy aktivitását, segít eltávolítani az idegfeszültséget és a memóriavesztést.

3. Az immunrendszer működésének fokozása: A fahéj kéreg antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai megvédik a szervezetet a káros kórokozóktól és segítik az immunrendszer működésének fokozását.

4. Emésztési problémákra: A fahéjat ősidők óta használják az emésztési problémák, például a hasmenés, hányinger, székrekedés, gyomorégés és általános gyomorfájdalom orvoslására.

5. Légzésjavítás: A fahéjolaj segíthet enyhíteni néhány tünetet, mint például a száraz köhögést, hörghurutot és segíthet influenza esetén.

Ki szereti a fahéjat fűszerként használni? Tégy egy cseppet a kávédba a Vitality olajból. Használd az almaleveshez, szilvás vagy tökös pitéhez, de vigyázz!! csak néhány csepp.