Clarity

2021.02.16

A Cality elősegíti a tiszta elmét és az éberséget. Serkentő olajokat tartalmaz, beleértve a borsmentát, a rozmaringot, amelyeket évek óta használnak a mentális élesség elősegítésére. Az áttekinthetőség segíthet a mentális éberség vagy ébrenlét elősegítésében is , amikor fáradtságot vagy álmosságot tapasztal.

Ez az illóolaj 12 olaj keverékéből készült:

1. Basil: A bazsalikom olaj segít megtisztítani az elmét, lehetővé téve a jobb döntéshozatalt. A felemelő tulajdonságai segíthetnek, a bizalom hiányának növelésében, negatív gondolatok csökkentésében. Lehetővé teszi az agynak, a hangulat szabályozásához megfelelő vegyi anyagok előállítását és feldolgozását.

2. Roman Chamomile: megtisztítja az elmét, megteremti a belső békét, egyensúlyt, nyugtatja az idegrendszert

3. Cardamom: idegi, szellemi kimerültség, levertség esetén alkalmazzák

4. Geranium:  idegrendszer erősítő hatású

5. Bergamot: használhatjuk álmatlanság, szorongás, fokozott izgatottság megszüntetésére. Fájdalom csillapító hatása is van. Serkenti bizonyos hormonok szekrécióját, melyek csökkentik az idegek érzékenységét a fájdalomra.

6. Rosemary: Javítja az agyi funkciókat: az ókorban úgy vélték, hogy a rozmaring erősíti a memóriát. Segít a gondolkodásban, növeli a koncentrációt és segíti a memóriát.

7. Lemon: nyugtató hatású, enyhíti a mentális fáradtságot, kimerültséget és szorongást.

8. Ylang Ylang: szorongást enyhítő, hangulat javító hatású, fontos szerepe van az egyensúly megtalálásában, növeli az önbecsülést és az önbizalmat

9. Peppermint: frissítő hatású, segíti a koncentrációt

10. Jasmine: stressz, szorongás, depresszió, kimerültség esetén használatos

11. Palmarosa: gomba és baktériumölő hatás, problémás bőr kezelésére

12. Coriander: fáradékonyság, ingerlékenység esetén, légúti fertőzések esetén alkalmazható