Cool Azul

2021.02.16

A Cool Azul egy szabadalmaztatott illóolaj keverék, amely ötvözi a Young Living, exkluzív Dorado azul , oregano valamint borsmenta és más frissítő illatú olajokat. Alkalamzza ezt a keveréket helyileg a fizikai tevékenységek előtt, alatt és után, hogy élvezhesse egyedülállóan hűsítő érzést.

A Cool Azul illóolaj keverék tökéletes masszázsokhoz, önmagában is használható, ha nagy hatékonyságra van szükség, vagy más olajokkal együtt hűsítőként alkalmazhatja bárhol.

Ez az olaj keverék 13 illóolajból tevődik össze:

1. Wintergreen: Ízületi gyulladás, ínhüvely gyulladás esetén, izom gyulladás, izom fájdalom, megerőltetett izmok esetén, izomgörcs, izommerevség esetén, húgyúti fertőzések, vesekő esetén

2. Peppermint: Megnyugtat, segít csökkenteni a feszültséget. Javítja a koncentrációs képességet.

3. Sage: segíti az emésztést, méregtelenít. Afrodiziákumként is ismert. Gyulladáscsökkentő, görcsoldó, csökkenti a menstruációs féjdalmakat.

4. Oregano: reumás fájdalmakat, fogfájást, fejfájást, köhögést csillapítottak vele, sérüléseket, gyomor és emésztési panaszokat gyógyítottak vele.

5. Copaiba: természetes fájdalomcsillapító hatás, gyakran használják gyulladásgátlóként és antiszeptikumként. Megakadályozza a fájdalom kialakulását vagy a káros ingerek felismerését

6. Niauli: hatékony fájdalomcsillapító. Érzésteleníti az idegeket, nyugtatja az érintett területet.

7. Lavender: segít pihenni, és elaludni valamint enyhítheti a stresszt. Segít megteremteni a kiegyensúlyozottsághoz szükséges nyugodt állapotot.

8. Blue Cypress: támogatást nyújt szorongás, depresszió idején

9. Elemi: az elemi illóolajat hatékony fájdalomcsillapító hatású, de nincs mellékhatása. hatékony megfázás, láz vagy ízületi fájdalmak csökkentésére. Elősegíti a fejfájás, migrén, izomfájdalom és fülgyulladás gyógyítását is.

10. Vetiver: jótékonyan hat a stresszre, depresszióra, az idegi kimerültségre, a krónikus fáradtságra, szorongásra és az álmatlanságra.

11. Caraway: gyulladáscsökkentő, vírus és baktériumölő

12. Dorado Azul: tökéletes izom és ízületi fájdalmak enyhítésére, gyulladáscsökkentő.

13. German Chamomile: belső békét teremt. Nyugtató olaj. Minden bőrre megnyugtató, Európában széles körben használják a bőrápolókban. A római kamilla akkor is hasznos, ha masszázsolajhoz adják, hogy enyhítse az izmok fájdalmait edzés után.