Deep Relief

2021.01.10


A Deep Reliefben nyugtató és hosszantartó előnyeiről ismert illóolajokat, ötvözi ebben a  kényelmes keverékben, készen áll az útközbeni használatra is. Ez a keverék kiváló társ az edzőtermi kirándulásokhoz és a mozgalmas napi rutinhoz.  Frissítő, hűsítő érzetet nyújt az edzés alatt vagy után, élénkítő illattal, amely lendületes és energikus megközelítést sugall bármi számára, ami aktív marad.  A Deep Relief helyileg vagy inhalálva is alkalmazható. Nyugtató, fokozza a relaxációt és görcsoldó az emésztőrendszeri kényelmetlenség tüneti enyhítésére. Segít enyhíteni a megfázást és a köhögést. Használja az energizáló illatot az edzőteremben, amikor gyors szünetre van szüksége. Húzza végig a nyakán, a halántékán, a homlokán vagy a mellkasán, hogy feltöltődjön, mielőtt újra munkába állna. Tartsa a megkönnyebbülést a munkahelyén vagy a nappaliban a gyors felvitelért, valamint a hűvös, frissítő megkönnyebbülés érdekében. 

A Deep Relief 9 illóolajból tevődik össze:

1. Peppermint: a borsmentaolajat, amely a Deep Relief elsődleges összetevője, az aromaterápiában használják, hogy segítsen enyhíteni a rándulásokkal, rándulásokkal vagy reumás ízületi gyulladással járó ízületi és izomfájdalmakat, frissítő, hűsítő érzetet nyújt

2. Idaho Balsam Fir: illatával segíti a meditációt, nyugtató hatású, segíti az idegrendszert.

3. Copaiba: természetes fájdalomcsillapító hatás, gyakran használják gyulladásgátlóként és antiszeptikumként. Megakadályozza a fájdalom kialakulását vagy a káros ingerek felismerését

4. Clove: antimikrobiális, parazita- és vírusellenes, általános és idegrendszeri tonizáló, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és helyi érzéstelenítő.

5. Vetiver: jótékonyan hat a stresszre, depresszióra, az idegi kimerültségre, a krónikus fáradtságra, szorongásra és az álmatlanságra.

6. Wintergreen: erős fájdalom csillapító, főként izom és ízületi fájdalmak enyhítésére. frissítő, hűsítő érzetet nyújt

7. Lemon: nyugtató hatása, enyhíti a mentális fáradtságot, kimerültséget, a szédülést, feszültséget és szorongást.

8. Helichrysum: természetes antimikrobiális és gyulladáscsökkentő szer, segíti a felesleges víz kiválasztását.

9. Dorado Azul: tökéletes izom és ízületi fájdalmak enyhítésére, gyulladáscsökkentő.

Helyezzen az üvegre egy AromaGlide görgős feltétet, és könnyedén magával viheti a táskájában és használhatja. A Deep Relief elérhető Roll változatban is. 

Termék tippek: Alkalmazhatod masszázzsal a Deep Relief olajat a tarkódon és a válladon, vagy bármely más általad választott területen. Vigye fel a bőrére, és élvezze a hűsítő érzést ebben a népszerű keverékben.