Endoflex

2021.02.15

Az Endoflex keverék nyugtató és kiegyensúlyozó környezetet teremt, segít a teljes vitalitás fenntartásában. Támogatja az endokrin rendszert.

Az Endoflex keverék 6 illóolajból tevődik össze:

1. Spearmint: csökkenti a vérben a férfi nemi hormonokat,frissítő, zsíroldó, bőrtisztító hatása érvényesül

2. Geranium: gátolja az öregedést

3. German Chamomile: magas antioxidáns, harcol a szorongással és a depresszióval,erős gyulladás és fájdalom csökkentő

4. Sage: szabályozza a menstruációs ciklust és segít enyhíteni a menopauza tüneteit. Hormonokat aktivál, ezáltal elősegíti a menstruációt, megkönnyebbülést hoz a fejfájás, émelygés, gyengeség, fáradtság, depresszió és más ezen napokhoz kapcsolódó tünetek enyhítésében. Serkenti az agyat, az idegrendszert, a májat, a lépet és a keringési és kiválasztási szerveket, aktiválva és optimalizálva azok működését

5. Myrtle: Változó korban lévő nőknél, más hűsítő illóolajak mellett hőhullámok enyhítésére használják.

6. Nutmeg: a menstruációs görcsök okozta kellemetlenségek enyhítésében is pozitív hatásáról ismert. Segíthet a nyugtalanság enyhítésében és a negatív gondolkodás javításában.

Ezekben a betegségekben szenvedőknél az Endoflex olaj segítség lehet.

(Addison-kór, mellékvese, hát, hólyag, Candida, cellulitisz, kortizonszerű, cisztás fibrózis, depresszió, cukorbetegség, vizelethajtó, ödéma, endokrin rendszer, a szemek természetesen javítják a látást, mióma,  Hashimoto-betegség, egyensúly hormonális rendszer, hőhullámok, vese, veseizmok, lupus, menopauza, fájdalmas menstruáció (dymenorrhealis), menstruációs görcsök és PMS, éjszakai izzadás, hasnyálmirigy-támogatás, mellékpajzsmirigy, prosztata és BPH, légzőrendszer, Schmidt-szindróma, támogatja a pajzsmirigyet, a pajzsmirigy túlműködését, a vizeletet traktus fertőzés és fogyás.)