Exodus II

2021.02.15

Ez az illóolaj keverék számos bibliai olajat tartalmaz. Ennek az olajnak  acélja, hogy megnyugtassa az agy lelki és érzelmi szakaszát és fokozza a test képességét a betegségek és az elhalt szövetek kiűzésére. A kutatások azt mutatják, hogy ezeket az aromákat Mózes használta, hogy megvédje a pestistől az izraelitákat. A modern tudomány szerint ezek az olajok immunstimuláló és antimikrobiális vegyületeket tartalmaz.

Az Exodus II keverék 7 illóolajból áll:

1. Myrrh: Fertőtlenítő, gombaölő, összehúzó, nyákoldó hatású. Használhatjuk gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra

2. Cassia: használják a testi egészség megőrzésére és az érzelmi jólét segítésére.

3. Cinnamon Bark: antibakteriális és gombaellenes tulajdonságaival védi a szervezetet a káros kórokozóktól és segíti az immunrendszer fokozását. Segíti a légzést, emésztési problémák esetén is hatásos.

4. Northern Lights Black Spruce: antiszeptikus tulajdonságokkal bír, felnyitja az ereket a légzőrendszerben. Gyakran használják hörghurut és megfázás esetén

5. Hyssop: régóta alkalmazzák emésztési zavarok, valamint légzőszervi megbetegedések kezelésére. Antimikrobiális tulajdonságának köszönhetően az izsóp a gombák, vírusok és baktériumok ellen is hatásos.

6. Vetiver: erősítő és helyreállító hatású. Erősíti a kötőszövetet, hozzájárul az immunrendszer fellendítéséhez és érzelmi egyensúlyba hoz.

7. Frankincense: Immunerősítő, antidepresszáns és idegnyugtató.