Ezért kezdtük el

2020.06.23

Aki ismer az tudja, hogy egy éve költöztünk egyik városból a másikba. Bíborka kiválaszthatta a saját szobáját, minden berendezést együtt vásároltunk, ő rendezhette be, hogy olyan legyen amit igazán a magáénak érez. Tetszett is neki , de amikor lefekvésre került a sor, mindig volt valami kis nyüzsi. Aztán mikor nagy nehezen elaludt többször felkelt az éjszaka közepén, hogy fél, pisilni kell, szomjas vagyok, stb...
Aztán elkezdődött az iskola és persze napközben eléggé kifáradt ahhoz, hogy ne ébredjen fel. de ez nem tartott sokáig. Arra keltem hajnali 2 órakor, hogy ég a szobájában a lámpa és olvas. Egy ideig persze szépen megbeszéltem vele, hogy ez így nem jó, fáradt lesz, de amikor már több hete erre keltem úgy gondoltam mindegy, csöndben van, nem butaságot csinál. 

Majd amikor ajtócsapkodásra keltem már éjfélkor akkor megelégeltem és mondtam  a férjemnek, hogy kell valami megoldás, ez így nem állapot. Persze ő és a kicsi semmit nem vettek észre a nem alvásainkból. :) Elkezdtem olvasgatni, rátaláltam egy cikkre ami az illóolajok hatását boncolgatja. Több gyártó után kezdtem érdeklődni, de a Young Living volt ami maximálisan meggyőzött a hozzáállásával, a szemléletével. Május 26.-án érkezett meg a kezdő készletünk, majd 27.-én kipihentem ébredtünk én és a nagylány is. Fantasztikus érzés volt, nagyjából 2,5-3 hétig aludt, de utána megint hajnalban ébredt, hogy fél. Kétségbe estem, de nem hagytam annyiban a dolgot. Utána érdeklődtem, hogy mi lehet a megoldás, rendeltem a következő hónapban 2 olajat ami bátorságot ad, illetve félelem űző. Gondoltam hátha... és igen, azóta 7 óránál hamarabb egyszer sem kelt fel. Elmúltak a mosdóba járkálások, hajnalba olvasások, sőt örömmel megy aludni. Engem meggyőzött!