Lady Sclareol

2021.02.06

A Lady Sclareol illóolaj egy varázslatos, virágos illatú, csábító keverék a természet néhány aromás és bőrkényeztető illóolajából, mely kimondottan nőknek készült. Egy női kiegyensúlyozó keverék, ami támogatja az egészséges ösztrogén szintet és a mentális és fizikai egyensúlyt is. Összetevőinek kombinációja nagyon nagy hatással van a szervezetre. Segít kiegyensúlyozni az érzelmeket, növelheti a libidót, és a PMS tüneteit is enyhítheti. Javítja a bőr kinézetét és állapotát. Segít romantikus hangulatba kerülni. Használható helyileg és diffúzorban is. Viselhetitek akár parfümént, hiszen segítségével, igazán csinosnak és magabiztosnak érezhetitek magatokat. Használd a csuklódon, fül mögött, vagy a szív fölött is.

A Lady Sclareol 13 illóolaj keverékéből áll:

1. Coriander: serkenti az emésztést, méregtelenít, gazdag c-vitaminban. Jó hatással van a menstruációra.

2. Geranium: gátolja az öregedést, növeli a vérkeringést ezáltal ápolja a bört.

3. Vetiver: erősítő és helyreállító. Erősíti a kötőszövetet, ideális a menopauza és PMS időszakában az érzelmi kiegyensúlyozásra.

4. Orange: ápolja a bőrt, növeli a vérkeringést. Energizál, elősegíti a fogyást. Menopauza idején alkalmazzák.

5. Clary sage: antioxidáns, lassítja az öregedést, megakadályozza a ráncokat. Gyuladdásgátló, görcsldó, szabályozza a menstruációs ciklust, aktiválja az ösztrogént

6. Bergamot: enyhíti a depressziót, szorongást, emeli a libidót. Segíti az emésztést, csökkenti  vércukorszintet

7. Ylang Ylang: afrodiziákumként ismerjük, felemelő hangulatot teremt. Ápolja a hajat és a bőrt

8. Royal Hawaiian Sandalwood: szorongás és álmatlanság ellen. Természetes afrodiziákum, nyugtatja a bőrt, gátolja a z öregedést, gyulladáscsökkentő hatás.

9. Spanish Sage: segíti az emésztést, méregtelenít. Afrodiziákumként is ismert. Gyulladáscsökkentő, görcsoldó, csökkenti a menstruációs féjdalmakat.

10. Jasmine: serkenti a nemi vágyat. Támogatja a kismedence vérellátását, segítségünkre lehet szexuális problémák esetében.

11. Idaho Blue Spruce: feltölt energiával, feloldja a gátakat, így képesek leszünk kifejezni, átélni az érzelmeinket. A mellékvesék, az agyalapi mirigy és a pajzsmirigy megfelelő működését segíti.

12. Spearmint: 

13. Hinoki: segíti a bőr gyógyulását, nyugtató hatású, enyhíti a stresszt.