Lemon

2020.08.08

A Lemon avagy a citrom illóolaj. az egyik leggyakrabban használt olaj.

A citromolaj segít a köhögés, a megfázás az arcüreggyulladás és egyéb felsőléguti tünetek enyhítésében.Segít, hogy egészséges, táplált és fényes maradjon a hajunk.  Táplálja és hidratálja a bőrt, csökkenti a pattanások kialakulását. Kitűnően alkalmas az eldugult orrjáratok megtisztítására. Serkenti a nyirokrendszer működését, ezzel gátolva a köhögést okozó folyadékok felhalmozódását. Nyugtató hatása, enyhíti a mentális fáradtságot, kimerültséget, a szédülést, feszültséget és szorongást.
Reggel a diffúzorba a borsmentával és mindenki sokkal energikusabb.  

Tanulmányok azt mutatják, hogy a citromolaj természetes antimikrobiális szerként működik, ezáltal tisztítja és fertőtleníti a környezetet. A citrom nálam a Thieves univerzális tisztítószer alapja is. Hihetetlenül jól tisztít és az illata... fantasztikus. Leszed minden ragacsot, ami egy 2 éves matrica mániás mellett nagyon hasznos tud lenni.  

Fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében, a függőségek leküzdésében. Mivel antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, természetes gyógymódként használható számos szájbetegség leküzdésében. A Lemon Vitality belsőleg is használható olaj. Egy csepp a reggeli vízbe, az emésztés segítésére, a száj nyálkahártya fertőtlenítésére.