M-Grain

2021.01.28

A M-Grain illóolaj fantasztikus keverék, amely helyileg alkalmazva segít a feszítő érzés megszüntetésében, különösen, ha a fej és a nyak területén jelentkezik a fájdalom. A legjobb választás annak, aki számítógép előtt dolgozik, valamint nagy segítség a migrénes fejfájás esetén!Helyezz két cseppet a tenyeredbe, majd zárd azokat az orrod köré, tudod, mint mikor tüsszentesz és lélegezz mélyeket! Vagy akár a halántékodra, a tarkódra és a homlokodra is felviheted, de tökéletes a diffúzorodba. Használata higítva ajánlott bázisolajjal. 

A M-Grain 6 zseniálisan jó illóolaj kombinációja:

1. Basil: Leginkább az agy felfrissítésére és a mentális éberség helyreállítására tökéletes. Ugyancsak hasznos a fáradt izmok megnyugtatására edzés után.

2.Majoram: Jótékony az alkalmi, egyszerű idegfeszültség esetén. Kulcsfontosságú olaj az esőcsepp technikaban.(Erről egy másik posztban majd még mesélek!)

3. Lavender: segít pihenni, és elaludni valamint enyhítheti a stresszt. Segít megteremteni a kiegyensúlyozottsághoz szükséges nyugodt állapotot.

4. Peppermint: Megnyugtat, segít csökkenteni a feszültséget. Javítja a koncentrációs képeséget.

5. Roman Chamomile: belső békét teremt. Nyugtató olaj. Minden bőrre megnyugtató, Európában széles körben használják a bőrápolókban. A római kamilla akkor is hasznos, ha masszázsolajhoz adják, hogy enyhítse az izmok fájdalmait edzés után.

6. Helichyrsum: vagyis az olasz szalmagyopár, az amely helyreállító tulajdonságairól ismert, és kiválóan támogatja a bőrt és az idegrendszert. Ráadásul ez az olajkombináció segít elengedni a haragot és minden más negatív érzelmet.