Magnify Your Purpose

2021.01.28

 Nagyon kellemes illatú illóolajkeverék, Ez a keverék aktiválja a kreativitást, a motivációt és a fókuszt. Elősegíti a cél iránti elkötelezettséget, a vágyat és a szándékokat, amíg el nem érjük a céljainkat.⁣ Hát ki ne szeretne egy kis plusz inspirációt! ⁣Segít a pozitív hozzáállás fenntartásában, arra ösztönözve Önt, hogy felülkerekedjen a megpróbáltatásokon, magához ragadja a kezdeményezést, leküzdje a halogatást és az önsajnálatot.

Ez az illóolaj keverék 10 olajból tevődik össze:

1. Royal hawaiian sandalwood: gazdag, édes, meleg és fás aroma, nyugtat és pihentet

2. Nutmeg: használhatjuk szituációs szorongás idején, ez segíthet a nyugtalanság enyhítésében és a negatív gondolkodás javításában. Egy népszerű aroma, amely megmozgatja a lelket, lángra lobbantja a fantáziát és segít bennünket az életben.

3. Ginger: több különböző pozitív hatást fejt ki az emberi testben és így számos betegség kezelésében rendkívül hatékonynak bizonyul. Görcsoldó, hányingercsökkentő, gombaölő, antibakteriális, fertőtlenítő és köhögéscsillapító hatású

4. Patchouli: illatosít, tisztít és afrodiziákum hastású

5. Sage: serkenti az agyat, az idegrendszert, a májat, a lépet és a keringési és kiválasztási szerveket, aktiválva és optimalizálva azok működését.

6. Cinnamon bark: jó kedvvel tölthet el, és feloldja a lelkedben rejlő feszültséget.

7. Coriander: erősítő-frissítő, idegrendszer tonizáló, antimikrobiális és enyhe gyulladáscsökkentő hatás

8. Bergamot: álmatlanság, szorongás, fokozott izgatottság megszüntetésére.

9. Ylang ylnag: szorongást enyhítő, hangulat javító hatású

10. Geranium:  idegrendszer erősítő hatású


Használható diffúzomba téve és helyileg is.⁣
⁣