Miért...?!

2020.06.19

10 OK, HOGY A YOUNG LIVING TERMÉKEKET VÁLASZD

1. A Young Living egy olyan, illóolajokkal foglalkozó cég, amely vállalja a szigorú szabályok betartását a termesztéstől a betakarításon át a palackozásig, a saját farmjaikon illetve a társ farmokon egyaránt.

2. A boltokban fellelhető olaj aromás vagy illatos olaj, amelynek kellemes ugyan az illata, de nem hoz azonos gyógyhatást. Ugyan illóolaj az alapja, de térfogat- vagy illatnövelő hatású hozzáadott, illetve szintetikus és töltőanyagokat is tartalmaz. A tiszta illóolajok minden kívánt gyógyhatású összetevőt tartalmaznak - sem többet, sem kevesebbet.

3. A legtöbb illóolajnak van lejárati dátuma, míg a Young Living olajoknak nincs. A 100%-os tisztaságú illóolajok (a citrus kivételével) megfelelő tárolási körülmények között - hőtől és napfénytől védve - korlátlan ideig megőrzik a minőségüket.

4. A Young Living már több mint 25 éve gyártja a legfinomabb minőségű olajokat, és több mint 180 különböző olajával valamennyi, illóolajokkal foglalkozó cég közül az egyedi illóolajok illetve olajkeverékek legnagyobb választékát kínálja. 

5. Ha egy olaj nem felel meg a Young Living szigorú minőségi követelményeinek, nem kínálják eladásra, ezért időnként nem mindegyik olaj elérhető, amíg nem sikerül többet előállítani belőle.

6. A Young Living alkalmazza a legkifinomultabb termelési módszereket ebben az iparágban. Egyetlenegyszer desztillálják az olajokat alacsony hőmérsékleten és nyomáson, vegyszerektől mentes víz és gyógyászati célra is alkalmas rozsdamentes acél lepárlók segítségével.

7. A Young Living az egyedüli illóolaj-cég a világon, amely Seed to Seal (magtól a csomagolásig) eljárást garantál, hiszen a termelés minden lépését a kezében tartja.

8. Bárki ellátogathat a Young Living farmokra szerte a világon, és részt vehet a betakarítás és desztillálás folyamatában. Nincs még egy olyan illóolaj-cég, a mely ilyen lehetőséget kínálna.

9. A Young Living olajok minden ipari AFNOR és ISO mércének megfelelnek, és izotóp arány tömegspektrometria (IRMS) elemzésnek vetik alá őket, amellyel meghatározható, hogy egy adott illóolaj természetes forrásból származik-e, vagy pedig szintetikus (laborban előállított).

10. A Young Living teljes szívével hisz a viszonzásban! A Young Living Foundation (Alapítvány) oktatási, gazdasági és jólléti támogatást nyújt a leginkább rászorulóknak.