Orange

2020.08.08

Narancs... Diffúzorban és helyileg hangulatjavító, antidepresszáns hatása van...belsőleg pedig isteni íze. 
A narancsolaj, depresszióűző, frissítő hatású, oldja a feszültséget és a szorongást. Kiváló gyógyír az általános gyengeség- és fáradtságérzésre. Természetesen segíthet enyhíteni az enyhe, vagy közepes szorongás tüneteit, mivel úgy gondolják, hogy javítja a keringési rendszert és elősegíti a véráramot. Ez kiváló alternatívává teszi a szorongásos gyógyszereket, amelyek gyakran sokféle kellemetlen és nyugtató mellékhatással járnak. 
A narancsolajat feszesítő és -regeneráló tulajdonságai miatt nagyra értékelik a kozmetológiában. Ez az olaj képes folyamatosan vigyázni a bőrre, mivel növeli a vérkeringést, így a szövetek sokkal gyorsabban regenerálódnak. Másrészt segíti az irritált bőr megnyugtatását és a száraz és sérült bőrök rehidrációját. 


Te hogy szereted a kévédat? Én mindig hosszú kávét iszom sok-sok tejjel és Narancs Vitality illóolajjal. Ha még nem próbáltad, akkor mindenképpen ki kell! A narancsolaj hatása belsőleg alkalmazva serkenti az étvágyat és az emésztést, segítséget nyújt székrekedés ellen.

A Young Living esszenciális olajok annyira tiszták, hogy ha a növény, amiből készül ehető, akkor az olaj is használható belsőleg. Emiatt is mások ezek az olajok, mint az olcsó utánzatok.