Panaway

2020.08.08

Aki ismer, tudja, hogy sok-sok éve taekwon-dozom. Túl vagyok pár komolyabb sérülésen, ebből kifolyólag kipróbáltam rengeteg krémet izom-ízületi fájdalmakra. Egyik sem volt olyan hatékony mint ez az olajkeverék. Imádom a hatását, az illatát. Edzés előtt egy cseppel bekenem a nyakam és indulhat a móka-kacagás. Kellemes ráhangolódás a munkára. Ha egy húzódásra kenem pár perc és múlik a fájdalom. Benne van a fejfájás elleni rollerünkbe is!

Izom és ízületi fájdalmak kezelésére, fejfájás és migrén kezelésére használjuk a leggyakrabban. Sportolás előtt bemelegíteni vele az izmokat,az  izomláz csökkentésére is nagyon hatásos. 

A Panaway 4 olaj keverékéből áll össze:
1. Wintergreen(kúszó fajdbogyó)olaj: Erőteljes gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású illóolaj
2. Helichrysum(szalmagyopár)olaj: Serkenti a vérkeringést
3. Clove(szegfűszeg)olaj: Elősegíti a vérkeringést, gyulladásgátló hatású
4. Peppermint(borsmenta)olaj:antibakteriális, vírusölő, hűsítő, fájdalomcsökkentő, izomlazító hatású.Fejfájás, szédülés és migrénes panaszokra enyhítően hat. 

Amire figyelni kell, hogy ezt az olajat terhesség alatt nem szabad használni. Összesen 4 olaj van, amit nem ajánlott terhesség alatt használni. Egyik ilyen olaj a Wintergreen, és ez az olaj kis mennyiségben ebben a keverékben is megtalálható.