Probiotikum felnőtteknek

2020.09.13

Annak fontosságát, hogy a bélflóra egészségét probiotikumokkal tartsuk fenn, egyre több orvos ismeri el. Ma már ugyanis lehetséges a jótékony flóra kiegészítése, újratelepítése probiotikumokkal, amelyek gátolják a kórokozók túlzott elszaporodását, stimulálják az immunrendszert és anyagcsere-termékeik kifejezetten hasznosak számunkra. Azonban zavarbaejtően sok készítmény hirdeti magáról azt, hogy probiotikum. Akkor hát mi alapján válasszunk?

  1. A bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni, ezért válasszunk minél több törzset tartalmazó készítményt.
  2. A humán eredetű törzsek képesek tartósan megtelepedni az emberi bélrendszerben; a hatásuk is tartós. Bár növényben, állatban izolált ártalmatlan baktériumokat is forgalmaznak, válasszunk az elvesztett természetes humán flóra szereplőit tartalmazó készítményt.
  3. Tartalmazzon élő baktériumokat!
  4. A baktériumoknak élve kell a vastagbélbe jutniuk, azaz túl kell élni a gyomorsavas fürdőt. Más szavakkal: savvédettnek kell lennie.
  5. A készítmény csíraszámának adagonként el kell érnie a 100 milliót; ha a baktériumok elszaporodásához kedvezőek a körülmények, számuk félóránként megkettőződik.
  6. A csecsemőknek és a kisgyermekeknek más összetételű készítményre van szükségük, mint a felnőtteknek.

A Life 9 több éves kutatás csúcspontját jelenti. Egy késleltetett kibocsátású kapszulába zárt,   szabadalmaztatott, nagy hatékonyságú probiotikum, amely kilenc jótékony baktériumtörzsből 17 milliárd élő kultúrát kombinál. 

Life 9 biztosítja a bélflóra egyensúlyát:

-Lactobacillus acidophilus
-Bifidobacterium lactis
-Lactobacillus plantarum
-Lactobacillus rhamnosus
-Lactobacillus salivarius
-Streptococcus thermophilus
-Bifidobacterium breve
-Bifidobacterium bifidum
-Bifidobacterium longum 

Napi egy kapszula elegendő a megfelelő bélflóra kialakításához. Felbontás után hűtőben tárolandó.