Progessence Phyto Plus

2021.01.19

A Progessence Phyto Plus természetes progeszteront tartalmaz, melyet jamgyökér kivonatból nyernek ki. Kimondottan a női szervezet számára tervezték ennek a szérumnak az összetételt, hogy segítségével jól érezhessük magunkat, egyensúlyba kerüljenek érzelmeink és harmóniában élhessünk. Nagyszerűen támogatja az egészséges bőrt, és a testünk természetes egyensúlyát. Megszünteti az ösztrogén dominancia kellemetlen tüneteit, és elősegíti a kevesebb PMS-tünettel rendelkező rendszeres menstruációs ciklus kialakulását. Ezt közvetlenül a csuklóra, a bokára, a hasra vagy a lábra alkalmazhatjuk.  Számos nagyszerű illóolaj is került a keverékbe, 

1. Copaiba: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, nyugtató hatású

2. Frankincense: orvosilag elfogadott tény, hogy a tömjén a hormonális indíttatású daganatfajtákra (méhnyakrák, melldaganat, petefészekrák, hólyagrák, prosztata és heredaganat, stb...) kifejezetten jó hatással van.

3. Cedarwood: segít a hormonháztartás egyensúlyának fenntartásában, ezáltal pedig kezelhetővé válhatnak a hangulatingadozások.

4. Bergamot: serkenti bizonyos hormonok szekrécióját, melyek csökkentik az idegek érzékenységét a fájdalomra.

5. Peppermint: segítséget nyújt a premenstruációs problémák esetében.

6. Clove: idegrendszeri tonizáló, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és helyi érzéstelenítő, kis mennyiségű fogyasztása vagy a bőrre történő felvitel csökkentheti az oxidatív stresszt és megelőzi a krónikus betegségeket.

7. Barátcserje kivonat: használják a női hormonzavarok és egyensúlyhiányok kezelésére

8. Jamgyökér kivonat: A vad yam gyökér hatóanyagának köszönhetően a ciklus szabályosabbá válhat és az életminőség javulásában is érezhető változás következhet be. A napok energikusabban telnek, ritkábbak lesznek a közérzettel kapcsolatos problémák, de a változókorban, vagy depressziós időszakban is a kellemetlen panaszok javulása érhető el a minőségi hatóanyag rendszeres használatával.

Tartalmazhat: Benzyl benzoate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool