Relieve It

2021.01.20

Ez a mélyen pihentető, melengető keverék nyugtató érzés az izmok és az ízületek számára a testmozgást követően, és tökéletesen helyettesíti a Deep Relief-et. Az aromaterápiában a Relieve It inhalálható vagy helyileg alkalmazható. A megfázás és a köhögés tüneteinek csökkentése érdekében. Görcsoldó hatású az emésztőrendszeri kényelmetlenség tüneti enyhítésére. Segít enyhíteni a fejfájást. A rándulásokkal, törzsekkel és reumás ízületi gyulladással járó ízületi vagy izomfájdalmak enyhítésére. Termék tippek: Kombinálva a Copaiba-val nagyíthatja az edzés utáni masszázs hatásait. 

A Relieve It 4 illóolaj keverékéből áll:

1. Black Spruce:  nyugtató hatású, kellemes érzést ad a testnek és léleknek

2. Black Pepper: vérkeringést fokozó tulajdonságának köszönhetően hatásosan oldja az izomgörcsöket. Energikusabbá varázsolhat, segíthet kitartóbbnak maradnod, megnövekedhet tőle a bátorságod, feszült helyzetekben csökkentheti a lámpalázat.

3. Hyssop: csökkenti a reumás fájdalmakat és az izomgörcsöket, a fürdővízbe szórt izsóp nyugtató és izzasztó hatású. 

4. Peppermint: az aromaterápiában használják, hogy segítsen enyhíteni a rándulásokkal, rándulásokkal vagy reumás ízületi gyulladással járó ízületi és izomfájdalmakat, frissítő, hűsítő érzetet nyújt