Seed to Seal eljárás

2020.06.21

 SEED TO SEAL - avagy, tisztaságra vonatkozó ígéret a magvaktól a csomagolásig

A Young Living több, mint két évtizede az egyik legmeghatározóbb a piacon az illóolajok tisztasága, hatásossága terén. A minőséget a "Seed to Seal®" folyamat garantálja, mely egy szabadalmaztatott folyamat. Ez a szabadalom az illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire vonatkozik:

MAG- A "Seed to Seal" folyamat, fontos első lépése, a kívánt összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas vetőmagok kiválasztása.

TERMESZTÉS- A fenntartható mezőgazdaságban szerzett évtizedes szakértelem garantálja, hogy a Young Living termékek megfeleljenek a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a szigorúan ellenőrzött partnerek farmjain egyaránt.

LEPÁRLÁS- A tradicionális és modern technológiát ötvözve biztosítják a jótékony hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj összetételében.

VIZSGÁLAT- Az állandó, magas minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajak vizsgálatára a Young Living saját akkreditált laboratóriummal rendelkezik, valamint külsős partnerekkel is együttműködik. 
A Young Living illóolajok alapanyag forrásai kivétel nélkül megfelelnek a szigorú Seed to Seal® minősítéseinknek.

PALACKOZÁS- A "Seed to Seal" folyamat csúcstechnológiájú üzemeikben ér véget. Ahol gondosan lezárnak és ellenőriznek minden palack illóolajat, mielőtt kiszállításra kerülne sor.