Thieves háztartási tisztítószer

2020.08.11

A baktériumok veszélyesek lehetnek, de egyes tisztítószerek még nagyobb veszélyt jelentenek az egészségünkre. Tudtad, hogy 26 másodperc alatt jut be a gyermeked véráramába a bőrén keresztül a tisztítószer, amit használsz? Ijesztő, ha belegondolok, hogy a fürdőkádat, az etetőszékét és minden dolgát eddig mérgező anyagokkal mostam, majd az jutott be a szervezetébe!.A Thieves Household Cleaner egy természetes eredetű, vegyszermentes, koncentrátum amit az otthonod összes helyiségében használhatsz.
A Thieves tisztítószer a kórokozók 99,9%-át eltünteti. Egy fél literes üvegnyi mennyiségből, közel 30 0,5 literes univerzális tisztítószer jön ki. 

Okok ami miatt váltani kellene a Thieves növényi alapú tisztítószerre:

Biztonság: Vigyázat! Veszélyes! Gyúlékony! Ne nyelje le! Tartsa távol a gyermekektől! -ezek a feliratok olvashatók a flakonok, tubusok hátoldalán.Számos kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószer olyan összetevőket tartalmaz, amelyek az endokrin rendszert károsító vegyi anyagokat, rákkeltő anyagokat vagy idegmérget tartalmaz. A gyerekek, háziállatok még érzékenyebbek ezekre a kemikáliákra.
Levegőminőség: A legtöbb tisztítószer illékony szerves vegyületeket (VOC) tartalmaz, amit számos egészségügyi problémával társítanak, például máj-, vesék- és idegrendszer károsodás. Azt is kimutatták, hogy ezek ártalmasak a tüdőnkre, torok irritációt illetve fejfájást is okoznak. A VOC-k a szerek használatakor szabadulnak fel, és sokáig megmaradnak a levegőben. Amikor levegőt veszünk, akkor mindent belélegzünk, ami a levegőben van. Többek között ezeket is.
Környezeti hatás: A tisztítószerekben található durva vegyi anyagok, a környezetünkre is súlyos hatással vannak, környezetszennyezéshez is nagy mértékben hozzájárulnak. Valamennyi hagyományos tisztítószer olyan összetevőket tartalmaz, amelyek mérgezőek, biológiailag nem bomlanak le, és nem megújuló forrásokból származnak, mint például a kőolaj. A vegyi anyagok, szennyezhetik a vizet, ami hatással van a vadon élő állatokra, növényekre, fákra és ránk is. Ráadásul több ezer vegyi anyag van a tisztítószerekben, amelyek nem is teszteltek biztonsági szempontból.
Kényelem: A Thieves® általános tisztítóval több felületet is tudsz takarítani, anélkül, hogy cserélgetned kéne a termékeket. Pultok, ablakok, tükrök, padlók, mosdó, mosdókagyló, zuhanykabin, fürdőkád és ezenkívül még mindent mást tudsz ezzel az 1 szerrel takarítani. Érdemes kipróbálni, már csak a kényelem miatt is.
Költség: A tisztítószerek vásárlása költséges, különösen ha több fajtát vásárolsz. Thieves® általános tisztító nagyon költséghatékony, mert ez egy koncentrátum. 426 ml-ből körülbelül 30 db 500ml-es flakon jön ki. Kb. 300Ft-ra jön ki 1 adag!