Thieves mosószer

2020.08.14

Thieves Laundry Soap- Mosószer

Már nagyon régóta használok növényi alapú mosószert, mert a kislányom mosipelusos volt. Ezeket a pelenkákat a PUL-réteg (vízzáró) miatt nem lehet akármivel mosni. Illetve a bele töltött betéteknek sem mindegy, hogy milyen mosószerrel érintkezik a nedvszívás miatt. A Thieves mosószer előtt használt folyadékok sem voltak rosszak, de ez a koncentrátum egyszerűen csodálatos. A benne lévő növények biztosítanak arról, hogy a ruhák igazán tiszták és fertőtlenítettek lesznek. 

A növényi alapú formulájával a Thieves mosószappan kíméletesen és természetes módon mossa a ruhákat, vegyszerek és szintetikus anyagok nélkül. Bármilyen mosógépben felhasználható. A ruhák frissek, tiszták és kellemes citrus illatúak lesznek. Igen magas koncentrátumú formula (6x), 946 ml körülbelül 64 mosásra elegendő. 

Előnye:
-Növényi alapú formula.
-Friss citrus illat
-Tisztít és felfrissít
-SLS, színezék, formaldehid, foszfát, mesterséges illatanyag, kőolajszármazék és optikai fehérítő mentes.

A koncentrátum ára 36 EUR regisztrált tagoknak. (A regisztráció nem jár semmivel, nincs kötelező vásárlás. Csak 24% kedvezményt kapsz és rengeteg segítséget a csapatunktól). Drágább, mint a szupermarketekben kapható termékek, de a szintetikus anyagok nagyon sokáig benne maradnak a ruhákban. Még hetekkel, hónapokkal később is kimutathatóak és ugyanennyi ideig vannak káros hatással a bőrünkre és az egész szervezetünkre. Rengeteg manapság az ekcémával küzdő ember és az egyik oka ennek pont ez.
Én 1:3 arányban szoktam hígítani, mert nálunk nem kemény a víz és citrom, vagy teafa olajat cseppentek hozzá.