Thieves

2020.08.08

A Thieves az egyik legnépszerűbb illóolaj keverék,  ez egy igazi immunrendszer erősítő szuper fegyver.

Egy kis érdekes tény: A Thieves keveréket egy legenda inspirálta. 1413-ban Franciaországot a bubó pestis tizedelte. Elfogtak egy kereskedő bandát, akik a halottakat és a betegeket fosztogatták, amit élve elégetéssel bűntettnek. A bíró enyhítést ajánlott nekik, ha elmondják a titkukat. A kereskedők fűszerekkel foglalkoztak, de mivel a francia kikötőket lezárták, nem volt munkájuk. Egy különleges keveréket készítettek, amivel bekenték magukat és megvédte őket a fertőzéstől. Ahogy a bíró ígérte, a receptért cserébe megkapták az enyhítést...felakasztották őket. Ezt követően az orvosok is ezzel a keverékkel átitatott maszkokat viseltek, hogy megvédjék őket a fertőzésektől.Ennek a receptnek megfelelően készült el a Thieves illóolaj keverék is, amely a kórokozók 99,9%-át elpusztítja.
A Thieves 5 olaj kombinációja
1. Cinnamon Bark(fahéj): segíti az immunrendszer működését, antibakteriális, gombaölő hatás, emésztési problémákra, légzésjavításra használják
2. Lemon(citrom): fertőtlenítő hatású, felső légúti betegségek enyhítésére, nyákoldásra használják
3. Rosemary(rozmaring): emésztési problémák esetén, baktericid, méregtelenítő hatású, vitaminokban gazdag
4. Eucalyptus (eukaliptusz): antiszeptikus, vírusölő, baktériumölő hatás
5. Clove(szegfűszeg): csíraölő és érzéstelenítő, emésztés elősegítő, gyulladás csökkentő hatású

Thieves előnyei:

  • Tisztít
  • Párologtatva semlegesíti a kellemetlen szagokat, megtisztítja a levegőt
  • Friss légkört biztosít 


Thieves Vitality™ kifejezetten belső felhasználásra lett megalkotva, hogy Te és a családod ebben a formában is élvezhesse a Thieves jótékony hatásait. A különbség a Thieves Vitality™ és a Thieves között csupán a címke és a felhasználási javaslat. A Vitality™ termékek ugyanúgy 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajok.

Thieves Vitality ™előnyei:

  • már pár csepp is elősegíti a testi-lelki harmóniát
  • támogatja az immunrendszert
  • tisztítja az emésztőrendszert
  • antioxidánsokat tartalmaz 

A Young Living egy egész tisztítószer családod hozott létre,amelynek az alapja ez az illóolaj, ezekről itt olvashatsz bővebben.