Lapozz bele a 2020-as karácsonyi katalógusba. Ha nem jelenítené meg az online katalógust, kattints a lent található képre!

Számomra nagyon fontos, hogy a lehető legkevesebb vegyszer legyen a háztartásban. A Thieves-nek hála, rengeteg dolgot kitudtam váltani, persze vannak, amik épp úton vannak az ER-csomagommal. A tisztítószer család alapja a Thieves illóolajkeverék, ami a Cinnamon Bark, a Lemon, a Rosemary, valamint az Eucalyptus és Clove olajak kombinációja.

Olvass bele a magyar nyelvű termékkatalógusba. Ha nem jelenítené meg az online katalógust, kattints a lent található képre!

Azért preferáljuk a kezdőkészlet (Premium Starter Kit) rendelését mert a tartalma által megismerheted az illóolajok hatását. Rájöhetsz, hogy mennyi mindenre tudod használni, a napi rutinod része lesz. Pár nap, egy hét elteltével azt fogod kérdezni, hogy miként tudtál ezek nélkül a kis üvegcsék nélkül élni.

A Young Living nem kizárólag illóolajokkal foglalkozik és a pontokat bármire beválthatod, például tisztálkodószerekre, tisztítószerekre, táplálékkiegészítőkre, kozmetikumokra, stb. Az csak ráadás, hogy minden termékük kiváló minőségű.

Aki ismer az tudja, hogy egy éve költöztünk egyik városból a másikba. Bíborka kiválaszthatta a saját szobáját, minden berendezést együtt vásároltunk, ő rendezhette be, hogy olyan legyen amit igazán a magáénak érez. Tetszett is neki , de amikor lefekvésre került a sor, mindig volt valami kis nyüzsi. Aztán mikor nagy nehezen elaludt többször felkelt...

Miért...?!

2020.06.22

10 OK, HOGY A YOUNG LIVING TERMÉKEKET VÁLASZD

A Young Living céget Gary Young alapította 1993-ban. Ekkorra felfedezte az illóolajok elképesztő erejét,de a piacon lévő olajok minősége ingadozó volt, nem tudta kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Tudta, hogy a tiszta illóolajok látványos eredményt képesek produkálni, de az elérhető olajok a vegyi módosítás, hamisítások miatt nem hozták a...